Het Packer X Adidas Forum 84 HI Partnership landt in 3 traditionele Colourways

Sneaker en Streetwear Shop Packer is een van de weinige vooraanstaande namen op de markt die veel geluk hebben om eigen partnerschappen te hebben. In de loop der jaren werken ze samen met populaire sportproducten zoals Reebok, evenals een nieuwe balans voor schoenenaanbiedingen. Naast vandaag heeft de in New Jersey gevestigde handelaar samengewerkt met de drie strepen voor een driedelige gebruik van het Adidas Forum High Silhouette.

De Packer X Adidas Forum 84 HI is ingesteld in drie traditionele kleuren: “Green”, “Navy”, evenals “Red”, met alle drie paren gemaakt van topmaterialen en de complementaire voorvoetsriem van het forum voor extra voeten beveiliging.

Afbeelding door middel van Victorkan
Int’l verzending

Bekijk meer

De Fit Together Underlay zien een frisse witte toon, waardoor de getrumpte lederen overlays kunnen genieten van een gebroken witte/crèmekleur voor een vintage esthetiek. De robuuste Suede-tegenhangers, met name de Midfoot Three Stripe-branding, introduceren hun titulaire kleur-de inlegzolen van Packer-brand en rubberen buitenzool hebben echter ook in een methode gehouden om de hedendaagse outfit van het ontwerp te behouden.

De Packer X Adidas Forum 84 HI is geen twijfel dat een must-have voor die-hard adidas-verzamelaars, dus zorg ervoor dat je het hier bij de enige verkoper in ideaal houdt als je geen adida’s met een hoog verwarming wilt missen druppels. In vergelijkbaar nieuws is hier een betere blik op het Prada X Adidas Forum Low “Black”.

Afbeelding door middel van Victorkan
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding door middel van Victorkan
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *