NASA X PUMA schiet in het onbekende met het ‘Space Explorer’ Pack

om het 50 -jarig jubileum van de Apollo 11 Moon Landing te vieren, NASA werkt samen met Puma om het ‘Space Explorer’ Pack te lanceren. Bestaande uit twee iconische silhouetten, heeft het Space Agency zeker twee van de meest passende modellen voor deze collectie geselecteerd.

Geschilderd in het kenmerkende palet van NASA van rood, blauw en wit, is de RS-9.8 geïnspireerd door de snelheid van zwaartekrachtversnelling nabij het aardoppervlak. Snoeiende zilveren lederen panelen strekken zich uit over de bovenkant, die lijken op een ruimtepak, en mesh -elementen bieden dragers een pasvorm die niet van deze wereld is.

De cel -alien daarentegen heeft een veel donkere make -up. Holage aan diepe ruimte, holografische details geven de schoen een sterrenstelselachtige esthetiek, en schone witte spikkels zijn doorspekt door de heimelijke zwarte zool, die sterren in de kosmos vertegenwoordigen. Beide modellen beschikken over NASA X Puma co-branding en voltooien de buitenaardse uiterlijk.

Het NASA X Puma ‘Space Explorer’ Pack is gepland om op 20 juli te ontploffen in combinatie met het jubileum van Apollo 11. Laat ons weten welk paar je gaat omgaan, en terwijl je hier bent, waarom niet eens kijken naar de volledige sneakerbereik van Puma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *