De Nike Air Max 95 ‘Grape’ krijgt een extra hap

als het gaat om OG -kleuren van de Air Max Silhouettes, de Air Max 95 ‘Grape’ is moeilijk te verslaan. Met zijn schone kleurenpalet dat zich perfect leent voor het gestreepte silhouet, is deze sneaker moeilijk niet te aanbidden. Nu, in 2019, werkt Nike deze iconische sneaker bij met wat nieuwe premium materialen.

Trouw aan de originele kleur, heeft deze crim een ​​overwegend monochrome bovenwerk. Met grijze tinten die over de zijstrepen worden gebruikt, zet deze subtiele gradiënt deze sneaker echt perfect uit. Afgerond met de kenmerkende druivenhits op de tong, branding- en veter details, is deze schoen prachtig verouderd.

Zoals we eerder al zeiden, is wat deze iteratie van de druif onderscheidt van de rest de toevoeging van slangenhuid op de zijwanden. Dit gestructureerde materiaal voegt een premium diepte van diepte toe aan een al iconische sneaker.

Lancering bij geselecteerde retailers binnenkort, houd onze Twitter- en Instagram -feeds nauwlettend in de gaten voor een exacte releasedatum van de Nike Air Max 95 Snake ‘Grape’. Houd het vergrendeld aan de enige leverancier voor al het beste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *