Release Herinnering: mis de Yeezy 700 V3 “Safflower” niet!

Toen foto’s van de Yeezy 700 V3 “Safflower” allereerst lekten in de zomer, begrepen we meteen dat ze een instacop zouden worden. Stel op de vierde kleur om het dikke silhouet te raken, de combinatie van schone snede maakt het het beste voor elk type vorm dat je kiest om aan te gooien, dus zorg ervoor dat je een paar krijgt wanneer ze morgen op 14 november om 7 uur introduceren!

Afbeelding door middel van adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

Met een opvallende gelijkenis met de “Azael” die eind vorig jaar introduceerde, heeft de “saffloer” een zachte gele kleurencombinatie die ons aan de komende lente -maanden herinnert. Werken aan een Primeknit -basis, schiet gele striping over de zij- en mediale zijpanelen, terwijl een RPU -kooi, evenals ondersteuning, evenals stabiliteit die niet te stoppen is. Een pasvorm samen sockliner gebruikt een sokachtige pasvorm, terwijl een U-vormig paneel langs de teenbox een knipoog is naar de vorige twee 700 generaties.

Hieronder zul je een soepele Adidas Eva -middenzool ontdekken die signalen leent uit de 380, en natuurlijk kunnen we niet over dit Kanye West -partnerschap praten zonder te bespreken dat het in het donker gloeit!

Afbeelding door middel van adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

Beschouwd als een van de meest populaire Yeezys van het hele jaar, daalt de Adidas Yeezy 700 V3 “Safflower” morgen op 14 november om 07.00 uur! Zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt bij de enige verkoper voor je beste mogelijkheid om COP te zijn, evenals in Associated News, de Yeezy verbetert 380 “Yecoraite” daalt begin volgend jaar!

Afbeelding door middel van adidas
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *