Gelekte beelden oppervlak van de Air Jordan 4 “Red Thunder”

Terwijl het verder is dat die-hard MJ-fanatici nog steeds wachten op de langverwachte release van de Air Jordan IV “White Oreo”, The Beaverton Sportswear Brand Heeft al nog een paar ensembles gericht op een debuut: de Union X Air Jordan 4 “Tent en Trail” -collectie, de Air Jordan 4 “Shimmer” die lijkt op de extreem felbegeerde gebroken witte X Air Jordan 4 “Sail “, evenals nu de Air Jordan 4” Red Thunder “die naar verluidt later in het jaar wordt uitgebracht.

Afbeeldingen met dank aan @ZSNeakerheadz tonen de “Red Thunder” die kiest voor een kleurenblokkeringplan vergelijkbaar met de Air Jordan 4 “Thunder” -kietmakerij uit 2012, behalve dat het de levendige geel gaat ten gunste van gewaagde rode accenten.

Over de bovenkant is deze nieuwe AJ4-variant zorgvuldig gemaakt met nubuck-overlays om de basketbal-slash-lifestyle-trainers een premium touch te bieden. De Tinker Hatfield -stijl behoudt zijn bekende build, met mesh -netten en TPU -componenten allemaal in hun respectieve ruimtes. Eindelijk, een zichtbare luchteenheid die onder de hiel is ingekapseld, evenals Jumpman Branding die de tongen markeert en de hielen in totaal de outfit.

Een officiële releasedatum voor de Nike Air Jordan 4 “Red Thunder” moet nog worden bevestigd, dus zorg ervoor dat je het hier bij de enige leverancier in de buurt houdt als je in het begrijpen van alle aankomende Nike -releases wilt blijven. In gerelateerd nieuws, hier is je beste look tot nu toe in de Air Jordan 4 “Lightning” 2021.

Afbeelding via ZsNeakerheadz
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via ZsNeakerheadz
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *