Meer New Balance 2002r “Protection Pack” Colourways zijn binnenkort

Boston-gebaseerde sportproducten New Balance stopte niet met werken aan een paar van de allerbeste sneaker-releases in 2021, en dit jaar is geen uitzondering een van beide. Een van de silhouetten die we van het label hebben gezien die ongelooflijke tractie heeft gekregen, is de vintage 2002r, met name met een paar partnerschappen en boeiende stijlen zoals de “Rain Cloud” -kleurway. Dat gezegd hebbende, zullen toegewijde schoenenverzamelaars verheugd zijn om te horen dat het extreem felbegeerde New Balance 2002r “Protection Pack” terugkeert in meer kleuren!

Ook het “verfijnde toekomst” -pakket genoemd, ziet het ensemble een gedeconstrueerde stijl bestaande uit fuzzy suede overlays gestapeld bovenop elkaar en onderworpen schuimvoering. Yue Wu, die de outfit ontwierp, introduceerde deze vorig jaar in drie kleuren. Deze keer zijn er echter vijf nieuwe weergave opgedoken.

Afbeelding via een nieuwe balans
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via een nieuwe balans
Int’l verzending

Bekijk meer

Naast de “marine” en “grijze” paren die we je eerder deze maand hebben gegeven, is een levendig trio toegevoegd aan de line-up: “oranje”, “roze”, evenals “paars”, allemaal die passen bij lichtere tinten van zijn titulaire tint. Deze New Balance Fitness -instructeurs zijn totaal met traditionele NB -merkgegevens.

Welke kleuren van het New Balance 2002r “Protection Pack” gaat u aan? Zorg ervoor dat je hier bij de enige leverancier opgesloten blijft om in het begrijpen van de nieuwste nieuwe balans te blijven. In Associated News onthult Teddy Santis zijn nieuwe balans 990 “Made in USA” -serie.

Afbeelding via een nieuwe balans
Int’l verzending

Bekijk meer

Afbeelding via een nieuwe balans
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *