Kanye heeft Kim net een deel-eigenaar van Yeezy

Kim gemaakt, is nu een deel van het Yeezy-merk dat blijkbaar meer dan $ 1 miljard waard is. Het hoofd van de Kardashian -clan legde het nieuws bloot aan de vrij grote aanbieding podcast van Ashley Graham. Kanye schonk Kim duidelijk aan de aandelen in het bedrijf als dank voor het niet werken met rivaliserende kledinglabels.

“Een merk bood me een miljoen dollar aan om een ​​paar van hun kleding te publiceren. Naast ze meestal … Ik wil niet zeggen wie het merk is, maar ze slaan Yeezy over het algemeen af, ‘onthulde ze.

Kim weigerde het geld, maar kreeg een nog veel beter aanbod van haar man. U heeft haar niet alleen een bedankje gestuurd, maar ook een inspectie van een miljoen dollar opgenomen en een contract voor een deel-eigendom van zijn wereldwijd gerenommeerde merk.

“Ik open de envelop en het is een inspectie van een miljoen dollar en het was een briefje en zei:” Bedankt dat je me altijd hebt gesteund en niet hebt gepost. “;

Het is niet de allereerste keer dat Kanye zo extravagant is geweest, vorig jaar Gifting Kim -aandelen in Apple, Amazon, Disney en Netflix.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *