De Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” is de heetste release van dit weekend!

Dit is het. Rond deze tijd vorig jaar kregen we onze allereerste kijk in de Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux”. Net als een geremixte versie van de Co.JP “Midnight Navy” die opnieuw werd uitgebracht in 2020, heeft het een rouge lik likje verf gegeven waar we zeker mee sfeer. Als je dit seizoen een paar in je rotatie wilt, zorg er dan voor dat je je agenda’s markeert, omdat ze dit weekend op 20 november worden gelanceerd!

Met een ultrapremium constructie werkt deze Air Jordan 1 bovenop een frisse witte lederen basis, terwijl mooie bordeauxrode panelen om de hiel, toebox, evenals een veterstelsel wikkelen. De gerenommeerde gevleugelde basketbalinsigne wordt tentoongesteld in een doorzichtige badge op de enkel, terwijl een metalen zilveren swoosh elegant over de zij- en mediale zijpanelen glijdt, net als de eerder genoemde Co.JP-drop.

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Daaronder vind je een schone witte Nike Air -middenzool die ideaal is voor zowel de straat als de rechtbank, als het allemaal af te ronden is een aanvullende rubber buitenzool, waarbij het ontwerp wordt voltooid.

Officieel vrijgegeven op 20 november, is de Nike Air Jordan 1 Retro High OG “Bordeaux” een must-have voor elke sneakerhead. Zorg ervoor dat je het op slot houdt bij de enige provider voor je beste kans om te cop, evenals in gerelateerd nieuws, de a ma maniére x air jordan 1 high is geschikt voor sneaker royalty!

Int’l verzending

Bekijk meer

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *