Alles wat u moet begrijpen over de volgende Adidas Ultra Impliceren 19 Collection

Evoluerend vanaf de eerste dag, de Adidas Ultra verbeteren op de een of andere manier om elk jaar een nieuw type te verwerken. Of het nu gaat om een ​​enigszins andere Primeknit of de toevoeging van een 3D-geprinten hieltabblad, Adidas tweaken regelmatig deze krachtige hardloper. Van alle kleine wijzigingen, gezien het feit dat dat debuut ultra in 2015 verbetert, is het het huidige ontwerp dat iets totaal radicaal levert.

Adidas legt de Ultra uit en verbetert 19 als “opnieuw uitgevonden”; Dat gaat er op een of andere manier om de uitstekende prestatiebenmerken uit te leggen. Gelukkig was die voorlopige batch colourways slechts de allereerste in een lange line-up voor 2019. Hier kijken we naar de volgende drie kleuren om live te gaan, die Adidas UK vanaf volgende week raakt!

Het begint allemaal met de naadloze steun van die ultra lichtgewicht primeknit – de allereerste in zijn soort die volledig in één stuk moet worden ontworpen. Door van dat 360-graden materiaal naar de onbeperkte energie onder de voet te gaan, wordt het op de een of andere manier zelfs veel indrukwekkender.

Natuurlijk, verbetering van de innovatiebehoeften Bit Inleiding. Hoe veel meer energie je geeft, hoe veel meer je ervoor krijgt.

Om de look te totaal, de Ultra Improved 2019 beschikt over een 3D -hakframe in tegenstelling tot alles wat eerder werd gezien. Het is een veel meer eigentijds alternatief en ziet er niet alleen fantastisch uit, maar maakt de schoen zelfs nog veel lichter.

De herenkleurjes die hier worden gezien, zijn ‘Clear Brown’, ‘Core Black’ en ‘Footwear White’. Een aantal damesstijlen zal samen met het maken van dit de grootste ultra verbetering van 19 met behulp van tot nu toe.

Wanhopig naar politieagent uit deze nieuwe collectie?! Deze Ultra Boosts introduceren op donderdag 21 februari door middel van Adidas UK. Blijf gelijmd aan @theSolerestocks voor veel meer updates en informeert op de run net zoveel als lancering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *