Hier is nog een kans om de concepten X Nike SB Dunk Low “Lobster”

te pakken die door veel sneakerheads als de beste dunk lage samenwerking aller tijden wordt beschouwd, maakte de concepten X Nike SB Dunk Low “Lobster” zijn debuut helemaal In 2008. Bestaande uit vijf unieke kleuren, geeft het in Boston gevestigde merk nu nog een kans om een ​​reeks loterijen te vergroten om geld in te zamelen voor Black Lives Matter Oorzaken.

Inclusief de “groene kreeft” en “paarse kreeft”, waarvan de laatste ooit voor bijna £ 10.000 werd verkocht, is elk paar gemaakt van boterachtige gladde suede compleet met een satijnen Nike Swoosh langs de laterale en mediale zijpanelen. De binnenvoering wordt gedaan in een picknicktafelkleedpatroon, terwijl de rubberen banden op de teenbox hulde brengen aan degenen die worden gebruikt om kreeftenklauwen te houden op zeevruchtenmarkten.

Afbeelding via concepten
De loterij gaat live van 13 tot 19 juli, met alle opbrengsten naar het Cambridge -hoofdstuk van de keeper van mijn broer. De maten voor mannen worden opgenomen in het bereik, en loterijtickets kosten $ 5 per ticket, of 5x tickets voor $ 20, 10x voor $ 40 of 20x voor $ 75.

Blijf op de hoogte van Concepts ‘Instagram voor meer informatie, en laat het ons weten als je deelneemt aan de concepten X Nike SB Dunk Low “Lobster” loterij! Terwijl je hier bent, zijn hier 10 Nike SB Dunk Lows die een comeback moeten maken!

Afbeelding via concepten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *