De Yeezy 700 ‘Teal Blue’ brengt dit weekend dit weekend uit

dit weekend ziet de release van de felverwachte Yeezy 700 ‘Teal Blue’. In het begin lekten we allereerst alle methode in de zomer, we waren in het begin eerlijk gezegd een beetje sceptisch, maar deze op voet voeten van @SolebyJC stolt dit als een instacop. Geval op zaterdag 26 oktober om 7 uur in Adidas UK, wat je ook doet, je wilt dit niet missen!

Met een opvallende gelijkenis met de ‘Inertia‘ release van maart echter met een herfst spin, wordt de ‘Teal Blue’ in verschillende tinten blauw gedompeld met streepjes van donkergrijze overal. In termen van materialen, de nieuwste 700 werken van Kanye West op een ademende pasvorm samen, terwijl het grootste deel van de bovenkant gekleed is in boterachtige glad suede, barst het veterstelsel dat is uitgedost in vol graan leer.

Int’l verzending

Bekijk meer

Naar beneden gaan je een prachtig gebeeldhouwd schuimsysteem ontdekt dat een dikke plaat van boost -demping van boost -demping tegenhoudt voor comfort dat licht in de concurrentie is. Dit wordt vervolgens bekleed met een slinger van tandvleesrubber, waardoor dragers met elke stap een duurzame tractie krijgen. Interessant genoeg bevat deze yeezy ook een paar sterke oranje veters, waardoor het de allereerste is die verschijnt met een extra set.

Zonder twijfel een van de allerbeste kleuren van het jaar, als je deze maand maar één sneaker kunt politieagent, maak er dan de Yeezy 700 ‘Teal Blue’ van! Introductie op zaterdag 26 oktober om 07.00 uur in Adidas UK, zorg ervoor dat je het vergrendeld houdt op @TheSOpSupplier en @TheSolerestocks op Twitter, en inspecteer onze loterijhandleiding om je mogelijkheden te vergroten om een ​​W te krijgen!

Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *