De Nike Blazer Mid ’77 “Brushstroke” serveert Hot Looks

De Nike Blazer Mid ’77 Brushstroke is de nieuwste weergave van het legendarische silhouet om te introduceren van ieders favoriete in Oregon gebaseerde merk, en het is zeker uitziet Set Een absolute banger zijn!

Het is een groot jaar geweest voor The Blazer, die een uitgebreide heropleving in populariteit heeft gezien. Oorspronkelijk geïntroduceerd als de allereerste basketbalschoen van Nike, was de blazer enorm prominent aanwezig in de jaren zeventig en werd zelfs omarmd door skateboarders vanwege de veerkracht van de bovenwerk.

Afbeelding via Nike
Op het eerste gezicht zien deze er gewoon uit als een routinematig paar blazers, toch zijn ze echt deel uit zoals vervangen door een handgeschilderde grafische versie voor een verfrissende look. Traditionele Nike -branding blijft zowel bij de tong als de hiel, terwijl de OG Blazer -schuimtong eveneens aanwezig is.

Hints van rood op het hiel totaal de kleur, waardoor dit paar een traditioneel gevoel krijgt dat ons herinnert aan de net recent geïntroduceerde Air Jordan 1 “Light Smoke Gray”. De look wordt afgerond door een nette rubberen middenzool en suède details, waardoor deze een dagelijkse rotatie essentieel is.

Afbeelding via Nike
Als je zo enthousiast bent als we op deze gloednieuwe Nike Blazer zijn, moet je helaas nog een beetje langer wachten, omdat er geen officiële releasedatum is aangekondigd. Blijf hier bij de enige leverancier ingesloten voor alle nieuwste updates, en terwijl je hier bent, inspecteer de aankomende Nike SB Dunk Low “Chicago”!

Afbeelding via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *