Kom dichterbij met de Air Jordan 4 “zeester”

Nadat we vorige maand een korte kijkje hebben genomen, komen we nu van dichtbij en persoonlijk met de aankomende Air Jordan 4 “zeester”. onthuld als onderdeel van het Jordan Brand Spring 2021 Retro -collectie, is het als een hybride tussen twee van de vele gerenommeerde kleuren van het Jumpman -label, namelijk de “Bred” en het “verbrijzelde bord”.

De “zeester” beschikt over de typische lederen constructie en beschikt over een bovenwerk die is gemaakt van een zeer fijn zwart gaas, waardoor de contrasterende oranje tinten op een gemakkelijke maar verfijnde manier door kunnen gluren. Grijze accenten dalen af ​​op de oogjes van de Air Jordan 4, terwijl een rubberen hielbadge een comeback maakt voor die OG -esthetiek die we allemaal kennen en waar we van houden.

Afbeelding door Hanzuying

Afbeelding door Hanzuying
Hieronder vindt u een schone witte Nike Air -middenzool die een gekke hoeveelheid comfort biedt en zowel op als buiten het veld dempt, en het allemaal af te ronden is een gedeconstrueerde tong die onafgewerkt is, wat resulteert in een look die zeker zal Draai de hoofden waar je ook gaat.

Exclusief gemaakt voor vrouwelijke sneakerheads, die zullen niet voorkomen dat sommige mannen proberen in een paar Nike Air Jordan 4 Retro SE WMNS “Starfish” te persen! Laat ons weten wat u van deze ultra -afzonderlijke kleurway vindt, en in gerelateerd nieuws zullen slechts 150 paar van de Air Jordan 4 “Manila” worden gemaakt!

Afbeelding door Hanzuying

Afbeelding door Hanzuying

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *