De Scooby-Doo X Converse-collectie is net gedaald!

De nieuwste samenwerkingscapsule van Converse komt in de vorm van een volledige capsulecollectie in samenwerking met ieders favoriete mysterie-oplossende honden-Scooby-Doo. Scooby zelf en zijn bende handlangers verschijnen over de verschillende Chuck 70-silhouetten, evenals over een brede kleding.

Of je nu een die-hard Scooby-Doo-fan bent of niet, het valt niet te ontkennen dat deze capsule een golf van nostalgie terugbrengt!

Int’l verzending

Koop nu

Int’l verzending

Koop nu

Twee schone variaties van de Chuck 70 beginnen dingen, met de eerste duidelijk geïnspireerd door het mysterieuze machinevoertuig van de show, met hetzelfde direct herkenbare kleurenschema. De tweede kijk op het klassieke silhouet lijkt meer verfijnd, met een verduisterde look gedetailleerd met uiteengezette portretten van alle sterrenfiguren van de show.

Vervolgens verschijnt de Chuck Taylor All Star in zowel hoge als lage topversies en neemt hij levendige ontwerpen op basis van de vele geesten en boeven die in de cult -cartoonshow verschijnen. Als u op zoek bent naar een paar dat zich opvalt van de menigte en uw rotatie vernieuwt, kan dit pakket dan een voor u zijn?

Int’l verzending

Koop nu

Int’l verzending

Koop nu

De volledige Scooby-Doo X Converse Capsule-collectie is momenteel beschikbaar via de online winkel van Converse, dus ga nu verder en laat een bladerbladeren voor jezelf. Houd het in de tussentijd hier bij de enige leverancier voor het laatste nieuws en updates van de schoenen, en terwijl je hier bent, bekijk je hier de soortgelijke gekke Dank Frateful Dead X Nike SB Dunks!

Int’l verzending

Koop nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *