Het Nike -aanbod van Kobe Bryant gaat naar verluidt voorbij

in wat voor velen als een verrassing kan komen, het wordt nu gemeld dat het landgoed van Kobe Bryant niet zal worden verlengd aan het aanbod van de late basketbalster met Nike. De twee feesten werken naadloos samen sinds 2003 en hebben in de loop der jaren veel releases met hoge verwarming geïntroduceerd, maar nu lijkt het einde dat het einde nabij is voor het legendarische partnerschap.

Bryant tekende eerst voor het eerst bij Adidas toen hij zijn deskundige carrière begon in 1996 en uiteindelijk in 2003 naar Nike overstapte, waar de Lakers -ster tot zijn overlijden in januari 2020 bleef. Terwijl het merk Swoosh een aantal Kobe -releases heeft georganiseerd voor Later dit jaar is het waarschijnlijk dat dit de laatste Nike Kobe -vrijgaven voor de nabije toekomst zullen zijn.

Afbeelding via mooie trappen
De geruchten zijn nu ook geverifieerd door Nike, nadat een verklaring werd vrijgegeven ‘Kobe Bryant was een belangrijk onderdeel van Nike’s diepe connectie met consumenten. Hij duwde ons en maakte iedereen om hem heen beter. Hoewel onze contractuele verbinding is afgelopen, blijft hij een diep geliefd lid van de Nike -familie. ” Zorg ervoor dat je het hier bij The Sole Leverancier op vergrendeld houdt voor het laatste schoenennieuws en updates, evenals terwijl je hier bent, inspecteer de nieuwste BAPE STA -releases!

Afbeelding via Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *