Kijk eerst naar de Pharrell X Adidas Hu NMD ‘Inspiration’ Pack

Laten we ermee omgaan, fans waren niet precies verbaasd over Pharrell’s Afro-geïnspireerde Hu NMD-collectie. Misschien was het de coole gebruik van kleuren of dat blokcomposeren dat veel van de Primeknit bestond uit.

Het was irritant luid, niet altijd een slechte eigenschap in schoenen, maar op de een of andere manier leek het gewoon niet te werken aan deze dikke NMD. Natuurlijk voelde niet iedereen precies hetzelfde, maar maten worden nog steeds aangeboden voor de Afro Hu NMD – precies hetzelfde kan niet worden vermeld voor enig type van de vorige stijlen.

Net toen je geloofde dat de hype voor deze collectie stierf, lijkt het erop dat Pharrell misschien zichzelf zou verlossen. Kijk zelf, want dit zijn de allereerste foto’s van het pakket Pharrell X Adidas Hu NMD ‘Inspiration’.

Gelukkig kiest Pharrell voor een veel meer bescheiden optie van kleuren op dit aankomende pakket. Dat gezegd hebbende, kleurrijke schets is nog steeds over de enkelrand, maar net als de originelen zal dit pakket niet die bloktekst in de voorvoet functioneren.

Chinese branding is een meer bekende stijlkue en dankzij dat ‘trail’-construct, kun je verzekerd zijn van het allerbeste in vergrendelingsondersteuning.

Volgens bronnen is het pakket Pharrell X Adidas Hu NMD ‘Inspiration’ in november in een aantal stijlen geïntroduceerd. Laat ons uw gedachten begrijpen in de reacties hieronder. Is Pharrell terug in het spel?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *