De mooie trappen x adidas ultra 4D “Fice Day” daalt deze week!

Als we naleven met onze allereerste blik op het einde van vorige maand, valt de langverwachte NICE Kicks X Adidas Ultra 4D “Fice Day” tot slot deze week af! De spirituele opvolger van de “Woodstock” die in 2019 is geïntroduceerd, dit is de allereerste Futurecraft 4D -schoen van San Fran, en het kan de kroon gewoon als de allerbeste tot nu toe nemen.

Met een comfortabele sokachtige primeknit-bovenkant, is het verfraaid met een tie-dye-thema dat teruggrijpt naar hun NMD R1 vanaf 2016. Een patroon dat een grote functie speelde in de buurt van Nice Kicks ‘in de dag, het wordt geflankeerd door een matzwart Kooi naast een soepele hielbalie die zich om de achterkant wikkelt voor extra ondersteuning. Co-branded schetsen siert de tongen van elke schoen met links versierd met het Adidas Three Stripes-logo en de rechter met een felrode NK spraakbubbel.

Afbeelding via mooie trappen

Afbeelding via mooie trappen
Hieronder ontdek je een 4D-middenzool van Futurecraft die is gedaan in een volledig zwart schema. Gemaakt in samenwerking met Carbon, biedt de ingewikkelde roosterstructuur de perfecte hoeveelheid comfort en demping bij elke stap, waardoor het ontwerp wordt voltooid.

Wat is er niet leuk aan de Nice Kicks x Adidas Ultra 4D “Heb je een mooie dag”? Samen met veel complementaire kleding en accessoires op 12 maart worden op 12 maart afgewezen bij de Nice Kicks -webwinkel, samen met veel aanvullende kleding, een release over de hele wereld wordt kort daarna verwacht. Laten we begrijpen of u dit dit seizoen aan uw persoonlijke collectie toevoegt, evenals in Associated News, komt de Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes” binnenkort!

Afbeelding via mooie trappen

Afbeelding via mooie trappen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *