Dit is de reden waarom je deze Nike Air -zorgen van God 1 Colourway

niet zal omgaan nadat je vorige week een allereerste blik op de Nike Air -zorgen over God mocassin ‘deeltjes beige’ hebt gekregen, heeft Jerry Lorenzo zelf nu naar Instagram gebracht Om een ​​nooit eerder geziene Nike Air zorgen te maken over God 1 kleur, en hier is waarom je niet aan de hand bent!

Geschilderd in een schone gebroken witte tint met oranje accenten, heeft deze schoen een dikke tussenzool en een semi-translucerend stuk langs de hiel, wat een fascinerend detail biedt. Een hoogtepunt van de schoen is het gekke vetersysteem dat een driehoek op de voorvoet ontwikkelt, terwijl de branding van de luchtvaartuigen “aan het serienummer van de schoen voldoet, ook.

Volgens Lorenzo is deze kleurwegen ontwikkeld om zijn alma mater, Florida A & M University te eren, evenals nooit meer vrij te geven aan het publiek, dus verwacht dit niet snel aan de politieagent! Laat ons begrijpen wat u gelooft in de reacties hieronder! In Associated News, zou Virgil Abloh’s gebroken witte X Nike Collab een einde kunnen maken?!

Als je gelooft dat je wat gloednieuwe Nike Heat om het hoofd gaat, moet je de meest recente hier inspecteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *