De Adidas ZX 4000 4D ‘Black Onix’ komt veel eerder dan verwacht

Nadat we een paar dagen geleden een officiële look hebben gekregen, hebben we eindelijk een releasedatum voor de felverwachte Adidas ZX 4000 4D ‘Black Onix’ en Het moet eerder dan verwacht! Set de tweede kleur die van de ZX 4000 4D-line-up wordt gedaald, dit zijn een must-agent voor elke sneakercollectie!

Een schoen die voor het eerst in september verscheen, combineert de ‘Black Onix’ de klassieke waarden van de ZX -lijn met het hedendaagse ontwerp van Futurecraft 4D. Gekleed in een paar van de meest premium materialen die mogelijk zijn voor de mens, waaronder premium suede en ademende gaas, een speciale kleurencombinatie bedekt het bovenwerk. Het nemen van motivatie van het koude temperatuurspectrum van de Kelvin -schaal, een volledige lengte Futureraft 4D -middenzool is ‘Aero Green’ zit beneden voor extra comfort en onbeperkte demping.

Nu, voor die alle belangrijke releasedatum. Stel op 9 maart in de schappen, exact dezelfde dag als de Yeezy verbetert 700 ‘traagheid’, Adidas laat dit jaar zeker warmte vallen na warmte. Laat het ons weten als u de adidas ZX 4000 4D ‘Black Onix’ kunt combineren, en zorg ervoor dat u de officiële de enige leverancier -app nu gratis ideaal downloadt! In Associated News heeft de Yeezy 700 V2 ‘Geode’ eindelijk een releasedatum!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas -warmte hanteert, zorg er dan voor dat je de stroom hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *