Krijgt de Adidas Yeezy Boost 350 ‘Turtle Dove’ een restock?!

Waarschijnlijk de meest gewilde Adidas Yeezy 350 Colourway, de ‘Turtle Dove’ werd in de zomer van 2015 geïntroduceerd. Populair vanwege het gemakkelijke slip-on sokachtige gevoel, had de sneaker een extreem uniek ontwerp, Met Primeknit dressing het bovenste en een witte TPU -zool die zich om een ​​boost tussenzool over volledige lengte wikkelt.

Nu, drie jaar later, lijkt het erop dat de ‘Turtle Dove’ op het punt staat te krijgen. Random opduikend op Yeezy Supply, vraagt ​​de website gebruikers om naar hun e -mails te gaan voor nog meer updates, door een hoofdrol te hinteren. Wat meer is, de allereerste ‘beluga’ en de OG 750 ‘Brown’ zijn ook weer op de site verschenen, wat bijdraagt ​​aan het mysterie.

Hoewel we niet begrijpen of dit al dan niet slechts een storing in de matrix was, is het de moeite waard om het opgesloten te houden bij de enige provider voor meer nieuws terwijl het zich ontwikkelt! In Associated News is de Adidas Yeezy Boost 700 Wave Runner Restock -datum teruggeduwd!

Als je gelooft dat je een aantal gloednieuwe Adidas Heat coping combineert, zorg er dan voor dat je de nieuwste hier inspecteert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *