Nike Air Huarache -formaat: hoe passen ze?

De Nike Air Huarache is ongetwijfeld een van de beroemdste sneakers ooit gemaakt. Het geesteskind van de legendarische ontwerper Tinker Hatfield, het maakte zijn grootse debuut helemaal terug in 1991 en begon zijn reis als hardloopschoen. Dertig jaar later blijft het als een van de meest legendarische Nike Air Max -trainers die er bestaan, en er is echt geen vraag waarom. Met een neopreen bovenste constructie, een phylon schuim tussenzool en een prachtig retro -ontwerp, terwijl de Air Huarache zeker niet zo gehyped is als het ooit was, maakt het een enorme comeback en zal absoluut zijn weg vinden naar Nike Sneaker Collecties overal heel erg spoedig!

Dus, of je nu een hardcore Nike Air Huarache -verzamelaar bent of op zoek bent naar je eerste, het vinden van het beste paar begint met het krijgen van de perfecte schoenmaat. Dat gezegd hebbende, hebben we een maatgids samengesteld om u te helpen het grootste paar te vinden. Met feedback van het enige leveranciersteam zijn we hier om al uw vragen te beantwoorden. Moet je een halve grootte of full -size hoger gaan? Is het net zo comfortabel als de luchtmacht 1, Air Jordan 1 of zelfs de Air Max 270? Voor welke colorway moet je gaan? Als je je af vraagt ​​over deze specifieke Nike -schoen, hebben we je gedekt!

Nike Air Huarache – Hoe passen ze?

Fit: in het algemeen past de Nike Air Huarache op een halve maat omhoog
Comfort: het neopreen -bovenwerk van de Huarache en de phylon -middenzool is zeer comfortabel
Zorg: een basisborstel en warm zeepwater is voldoende
Styling: de Huarache werkt met elke pasvorm die je ertegen gooit vanwege het tijdloze ontwerp

Nike Air Huarache – Wat onze productspecialisten denken

Afbeelding door middel van Titolo
Int’l verzending

Bekijk meer

Er is geen twijfel dat de Huarache een waanzinnig comfortabele sneaker is.
Adam – hoofd van nieuws en creatief
Hoe passen ze?

Voor mij past de Nike Air Huarache op een halve maat omhoog. Met een smal-dan-gebruikelijk profiel, als je trouw zou worden, zouden deze te klein zijn. Een volledige grootte en het neopreen -bovenwerk zal veel te los zijn, wat resulteert in een vreemde gedeukte look die we echt niet graag zien.

Zijn ze comfortabel?

Er is geen twijfel dat de Huarache een waanzinnig comfortabele sneaker is. Met een sokachtige bovenwerk en een gekke demonische phylon schuim middenzool, kun je echt niet fout gaan met een paar van deze. Er is ook een selectie van materialen, waarbij sommige van Flyknit worden gemaakt voor een nog veel meer ademende ervaring.

Hoe sty je ze?

Ik denk dat dit echt afhangt van de kleur, maar in het algemeen zal een vrachtbroek en een ietwat oversized hoodie niet mis worden. Dit zijn tenslotte een tijdloze klassieker.

Hoe maak je ze schoon?

Als je me kent, dan zou je weten dat ik normaal gesproken mijn piekjes niet schoonmaak, maar voor de luchthuarache zou ik een fijne borstel gebruiken om zacht af te wrijven vuil of vuil op de bovenkant of zool.

Wat is je geliefde kleurstoffen?

Dit is een zeer moeilijke vraag, maar het zou het legendarische “Triple Black” of het “Stingray Pack” zijn vanaf begin 2015. De materialen op het laatste waren op een ander niveau en ze hebben me heel lang geduurd.

Afbeelding door middel van Titolo
Int’l verzending

Bekijk meer

Voor mij is het een toss-up tussen de OG “Purple Punch” Colourway en de “Desert Oak” Colourway van de onlangs herziene Stüssy-samenwerking.
Jack A – inhoudsschrijver
Hoe passen ze?

Ik vind als algemeen beleid dat de Nike Air Huaraches een beetje strak passen. Vanwege de neopreen -sokvoering zou ik altijd .5 van een maat van mijn normale Nike -maat nemen, anders kunnen ze een worsteling zijn om verder te gaan en je tenen kunnen het gevoel hebben dat ze op het punt staan ​​het einde te laten springen.

Zijn ze comfortabel?

De Nike Air Huarache is zonder twijfel een van de meest comfortabele Nike -silhouetten die ik ooit heb gedragen. Ze zijn dagenlang mijn absolute go-to waar ik veel op de been ben. Ze zijn veel opmerkelijk voor Air Max -technologie in termen van comfort.

Hoe sty je ze?

Het hangt absoluut af van de kleur. Met de OG -kleuren kan de retro -look moeilijk zijn, dus je moet ze afspelen om ze in een outfit te werken. Met veel gemakkelijkere kleuren zoals “Triple Black” of de Stüssy -samenwerkingen kun je een beetje veel avontuurlijker zijn met kleuren en stijlen.

Hoe maak je ze schoon?

Suede kan moeilijk te reinigen zijn, dus ik zou altijd een gespecialiseerde reinigingskit voor die onderdelen selecteren. Alle lederen panelen kunnen eenvoudigweg schoon worden geveegd voor een sneller resultaat.

Wat is je geliefde kleurstoffen?

Voor mij is het een toss-up tussen de OG “Purple Punch” Colourway en de “Desert Oak” Colourway van de onlangs herziene Stüssy-samenwerking. Ze zijn allebei episch in hun eigen rechten!

Afbeelding door middel van MR -geld
Int’l verzending

Bekijk meer

Ik vind dat mijn Nike Air Huaraches een beetje klein passen, dus ik ga de neiging om een ​​halve maat te stijgen voor de beste pasvorm!
Jack S – Content Writer
Hoe passen ze?

Ik vind dat mijn Nike Air Huaraches een beetje klein passen, dus ik ga de neiging om een ​​halve maat te stijgen voor de beste pasvorm!

Zijn ze comfortabel?

Ze zijn behoorlijk comfortabel. De zool gebruikt veel ondersteuning en is zacht genoeg om veel van de dag op je voeten door te brengen!

Hoe doenStijl ze?

Voor mij persoonlijk is Huaraches het beste om te combineren met een geweldig paar losse joggers voor die off-duty-aanvallen!

Hoe maak je ze schoon?

Ze zijn ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken, ik gebruik normaal gesproken gewoon mijn Jason Markk Home Cleaning Kit.

Wat is je geliefde kleurstoffen?

Mijn geliefde kleur is het “Triple Black”, je kunt niet fout gaan met een klassieker en ze zijn het beste voor het maken van die schone aanvallen.

Afbeelding door middel van Afew
Int’l verzending

Bekijk meer

Nike Air Huarache: wat u moet weten
Volg wat onze productspecialisten denken en u krijgt absoluut de beste maat! De Nike Air Huarache wordt al door velen de schoen van het jaar genoemd, en we vragen er niet eens in. De veelzijdige neopreenconstructie en pluche schuim middenzool viert dit jaar zijn 30 -jarig jubileum en is zo tijdloos als altijd. Als je er nog steeds geen bezit, is nu de beste tijd om het te doen!

Over het algemeen past de Nike Air Huarache een halve maat omhoog, dus zorg ervoor dat u het ideale paar veilig maakt! Er komen nog veel meer collabs en kleurwegen, dus houd het op slot bij de enige verkoper voor uw beste kans om COP te zijn, evenals nieuws en updates over de huidige en beste releases!

Zorg ervoor dat u ook onze andere groottegidsen hieronder bekijkt voor de beste ideeën en aanbevelingen voor maatstaf, styling en meer:

Air Jordan 1 Size Guide
Adidas Forum maat Guide
Adidas Superstar Size Guide
Nike Dunk Lage Size Guide
Yeezy verbetert 350 maatgids
Yeezy dia’s maat gids

Afbeelding door middel van Titolo
Int’l verzending

Bekijk meer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *