De Nike Air Max 95 “Laser Crimson” is de ideale winterseizoen CREP

De winterseizoenmaanden naderen snel en het is tijd om al die ongerepte witte fitnessinstructeurs weg te zetten en te investeren in wat drievoudige zwarte goedheid dat Ziet er na één slijtage niet vies uit. Als dit iets is dat je al met je kunt voelen, zoek dan niet verder dan de Nike Air Max 95 “Laser Crimson”. Als je met spatten van kleur wordt uitgegaan, is dit een sneaker waarmee je hoofden gaat draaien.

Opscheppen met premium Suedes over het iconische zwaved bovenwerk. Dit bevindt zich van een verduisterde tussenzool en een levendige roze luchteenheid. Dit levendige roze gaat verder op de iconische swoosh naar de hielbalie, evenals het vetergedeelte en de tonginsigne, waardoor de sneaker een extra levendigheid krijgt die vaak nodig is op drievoudige zwarte schoen.

Afbeelding door de enige leveranciernike Air Max 95 “Laser Crimson”

Int’l verzending

Nu kopen

Nu verkrijgbaar en snel uitverkocht, kunt u de Nike Air Max 95 “Laser Crimson” coperen door de links op de afbeeldingen te raken. Houd het vergrendeld aan de enige leverancier voor al het beste nieuws en releases van de sneakergemeenschap.

Afbeelding door de enige leveranciernike Air Max 95 “Laser Crimson”

Int’l verzending

Nu kopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *