De heetste Air Jordan 1 Low Colourways die je nu kunt kopen

De Air Jordan 1 Low is misschien wel een van de heetste silhouetten van 2019 tot nu toe. Dankzij Travis Scott heeft het onderschatte model langzaam maar zeker zijn weg gevonden naar sneakercollecties over de hele wereld, en we zijn helemaal niet verrast!

Met een laag uitgesneden ontwerp maakt elke sneaker gebruik van de iconische kleurblokkering, met een oversized Wings-logo die de hak raakt. Aan de binnenkant is het opgevuld voor extra comfort, terwijl een overdreven tong, brede vlakke veters en een goed gekleed met lucht uitgeruste enige eenheid hulde brengen aan traditionele skateschoenen. Als je op de AJ1 lage hype -trein springt, hier zijn de vijf heetste kleuren die je nu kunt kopen!

Air Jordan 1 Low ‘University Gold’

Een van de meest iconische Jumpman -kleurways die er bestaan, de Air Jordan 1 Low ‘University Gold’ verdient absoluut een plek in je dagelijkse rotatie. Gemaakt van luxe leer en boterachtige gladde suede, zal dit gele, zwarte en witte nummer dit seizoen zeker de hoofden draaien, en ook voor de komende jaren.

Air Jordan 1 Low ‘Pure Platinum’

Bereid je voor op de warmere maanden vooruit met de gloednieuwe Air Jordan 1 Low ‘Pure Platinum’. Onderschat en ingetogen, deze AJ1 is letterlijk zo schoon als het wordt. Soepel leer contrasten tegen getrommeld leer voor een intrigerende esthetiek en geborduurde details geven de schoen een handgemaakte sfeer.

Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’

Je kunt echt niet fout gaan met de Air Jordan 1 Low ‘Gym Red’. Doet denken aan de legendarische ‘gefokte teen’ kleur, deze versie maakt gebruik van de iconische kleurblokkering, met contrasterende rode, zwarte en witte panelen die dit seizoen zeker nek zullen breken. Als u een AJ1 -laag copt, maakt u deze deze.

Air Jordan 1 Low ‘Military Green’

De Air Jordan 1 Low ‘Military Green’, geleverd in een militair ingestelde kleur en heeft een full-korrel lederen constructie met een geperforeerde toebox voor de ultieme ademhalingservaring. Een luchtdempels met de lucht maakt deze perfect voor de hele dag, terwijl een uniek palet andere sneakerkoppen groen maakt van jaloezie.

Air Jordan 1 Lage ‘White Gum’

Zonder twijfel is de Air Jordan 1 lage ‘witte gom’ een duidelijke must -cop voor je sneakercollectie. Deze kleur injecteert een vleugje luxe in de lifestyle -schoen en is gekleed van hiel tot teen in premium suede, terwijl een kauwgomrubber -middenzool en felroze buitenzool deze schoen uniek maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *